...

Många dagar gångna, få ord sagda.
Obesvarade känslor, tårfyllda nätter.
En önskan om närhet blir till sömnlösa timmar.
Bakom masken finns sanningen, följd av tystnad.


Jag saknar dej.

..

Åh, du hade varit så himla fin.


Godnatt.

fixarlista

FIXAR-LISTA inför Balen.

[ ] [x] Balklänningen ska sys + fluga - Snart klar!
[x] Skor ska köpas
[ ] BH ska köpas
[ ] StayUps ska köpas - Behövs inte!
[ ] Smycken ska köpas
[x] Kuvertväska ska köpas
[ ] Balhandskar ska köpas ? - Lagade de jag hade!
[x] Ögonskugga ska köpas
[ ] Frisyr och sminkning måste provas
[x] Balbiljett ska köpas
[ ] Färga håret


Okej, då var det inte så mycket kvar, klänningen är snart klar, vilket känns otroligt skönt!

Nu ska jag plugga, jag ska ju hålla tal imorgon..


Puss /m

...

Jag och Petter

Jag vill vara liten och lycklig igen.

Ronja

Ronja

Lilla Ronja, det är inte länge kvar nu.
Först Kissen, nu du.
Det går inte att beskriva hur tomt det kommer att bli.
Älskade Jonjan.
<3

Tävling.

Jag är med och tävlar om denna skönhet till studentklänning! Hos Lily såklart!








22 april - En tystnadens dag.

Ursäkta inaktiviteten igår, men som jag skrev, en tystnadens dag. Nu sitter jag här, och ska precis börja plugga lite, jag ska skriva ett pm. Men jag är mer sugen på en springtur, så jag tänkte kanske ta mej ut. Jag får se, kan inte bestämma mej för vad som är viktigast just nu.. Kanske rent av en blandning.


None
Jag vill hålla din hand, en gång till.



Puss /m

060422 <3


Inga ord kan beskriva saknaden, Dennis.
3 år har gått, men det känns som om det vore igår.
Jag skulle vilja hålla din hand, en gång till.
22 April, en tystnadens dag.

Pärlan

Åh, äntligen klar, har till och med skrivit rent. Dessutom har min farmor, farbror och hans partner varit här, de hämtade min älskade pärla.. Förhoppningsvis kommer även en tid för den med, förhoppningsvis.
min bil

Min vackra alldeles egna bil, som för tillfället är trasig.


Puss /m

Tävling.


Jag är med och tävlar hos
Miss Linde, kika in där du med.

Nöjd tjej

Fy vad nöjd jag är med mej själv nu, jag har skrivit båda processbeskrivningarna och jag är så skolpepp att jag tänkte ta itu med hemprovet i naturkunskap. Tyvärr har jag inte tagit några bilder då jag vill ha hjälp att knäppa dem för att få med helheten, det är ju ändå skolarbeten, då ska det vara perfekt! Men som sagt, lite mer plugg nu!

Jag i min studentmössa

Har jag sagt att jag snart tar studenten, eller? 45 dagar kvar.


Puss /m

Snart är det bal!

Kort dag i skolan, med ännu mer balbiljetter sålda! Men många kvar ännu, så alla PC-elever, köp, nu! (eller ja, på måndag.) Efter skolan tränade ett hårt pass på vib, så otroligt skönt. Nu väntar plugg och senare troligtvis en springtur.

Processbeskrivningsdags, har två att skriva till imorgon, som även ska innehålla bilder på produkterna så jag bjuder på det senare!


Puss /m

Leo är så grymt söt.

Idag hände det något roligt medan jag satt och pluggade. Leo sprang omkring, så plötsligt hördes toaletten spolas, jag sprang dit för att se vad Leo kunde ha ställt till med.

Så jag frågade "Leo, vad har du spolat ner i toaletten nu?" Till svar får jag med ledsamt ansiktsuttryck "Kyckling, borta."

Leo hade då alltså tagit en liten kyckling från påskriset och spolat ner den stackaren i toaletten..

Ha-ha.

<3

Jag önskar jag fick hålla din hand en gång till.

En grej att kryssa.

Äntligen är jag färdig med bokrecensionen! En mindre grej att tänka på, var det 11 grejer kvar? Usch. Vilken tur att jag snart tar studenten, nämligen om 46 dagar.  Jag ska försöka göra en uppgift om dagen, plus lite syning, så kommer det gå galant!

Kanske en smoothie skulle sitta fint? Ja, tack.
smoothie
Förresten så börjar favoritprogrammet snart, Project Runway.


Puss /m

Intervju, oplanerad, men ändå..

op.se 20 april 2009

Ja, ni kan ju läsa om ni vill. Jag gillar regeringens förslag om skärpta krav och önskar de kommit med det för ja, 3 år sen?     

Läs Här, OP.se

Sommar, kom ?

Nu är jag hemma, eller jag har varit det i en timme ungefär.. Jag tänkte precis börja plugga, men innan tänkte jag lägga upp en bild på en klänning/tunika som jag älskar, den får mej att vilja ha sommar!

Jag
Ursäkta röran runt om kring, min lillebror har inte riktigt lärt sej plocka undan..

Dags att skriva lite bokrecension..

Puss /m

dumma blogg.

Ojojoj, äntligen kom jag in, det har varit något fel på min blogg. Jag håller på att "plugga" och väntar på wipeout. Nu kommer en bild från maskeraden..

Martina och Carro på maskerad.

Jag och Carro som Homer and Marge Simpson.

Kan du lira biljard?

Haaaaallå, dagen har bestått av fika, då vi än en gång firade min syster (gjorde det även igår, och kommer göra imorn då de är hennes riktiga födelsedag!) Dessutom blev jag riktigt nöjd med min makeup idag, använde den mörkblåa som jag aldrig har tålamod att få till, men det blev riktigt bra! Innan middagen for jag till Bräcke och hämtade Carro, sedan lirade vi massa biljard och nu håller jag på att somna. Ska nog ner en sväng i spelrummet för att se hur det går för de stora pojkarna! Imorgon är maskeraden och ingen längtar nog mer än mej, dels har jag inte festat på ett tag och det är ju inte varje dag man går på maskerad och får klä sej fult (snyggt). En liten stund till med Spotify, sen så drar jag godnattmössan över ögonen och dejtar John Blund. Natti! Puss /m

090409

Idag har jag hunnit en hel del, varit på stan och shoppat present, det sista inför maskeraden, varit på möte, hjälpt Emil städa, åkt bil, kört bil, ätit mat, och lite kladdkaka, suttit vid datorn, kikat tv samt spelat biljard. Just det, det var min dag, innan var en morgon och nu är en kväll. Dock orkar jag inte dra allting för jag börjar bli trött. Jag är så otroligt pepp på maskerad alltså, hur som så kommer jag och Carro vara snyggast! Jag kan dock inte avslöja något nu heller, så ni får stå till tåls till lördag, eller söndag om jag inte hinner blogga. Annars kan ni ju komma på Jämtkrogen, utklädd!!


Nej tack, nu ska jag lägga mej, dagen har varit lång och slitsam? Jaja, god natt!


Puss  /m

Påskmaskerad

Nu sitter jag vid datorn, samt kollar lite halvt på fråga olle. Det betyder att ju att jag är klar med maskeradkläderna, jippi! Det ska bli sjukt kul, men jag kan inte avslöja vad Jag och Carro ska vara. Extremt kul i alla fall! Snart ska jag plocka bort mina symaskiner och gå till sängs, har några saker kvar att göra imorgon.


Puss /m

Bal

FIXAR-LISTA inför Balen.

[ ] Balklänningen ska sys + fluga
[ ] Skor ska köpas
[ ] BH ska köpas
[ ] StayUps ska köpas
[ ] Smycken ska köpas
[ ] Kuvertväska ska köpas
[ ] Balhandskar ska köpas ?
[ ] Ögonskugga ska köpas
[ ] Frisyr och sminkning måste provas
[ ] Balbiljett ska köpas


Någon som kan ge mej inspiration till en balfrisyr?


Tisdag

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Först var det skolan, med svenska och naturkunskap. Sedan fixade jag lite inför balen och efter det bjöd vi vår rådgivare och hans elever + annan personal på glass, chokladsås och strössel som tack för att vi fått vara där och tryckt våra magneter/kapsylöppnare. Vi gjorde även några stycken som vi haft beställning på. Lite senare for jag ner på stan, för att ta mej ett riktigt träningspass. Jag gjorde massor av övningar och det var helt underbart skönt.

Nu sitter jag här, har ätit fixat lite inför balen och läst lite bloggar. Om ca 2h blir det en promenad upp till GB-backen för vinterakros show med Em.

Igår var det sjukt roligt på djuraffären (Jessica skulle köpa mygglarver?) Vi stod och kikade på hundleksaker. Jag tryckte på en så den pep till, då hörde jag ett fult skratt från kassan. Jag kikade dit och såg en tjej stå där. Men gud, var det hon som skrattade, tänkte jag.. Efter en kort stund hördes samma skratt. Jag kollade mot kassan ännu en gång, men tänkte att kassörskan kan väl ändå inte skratta åt kunderna?! Efter skrattet hördes en tredje gång, så såg jag att det var papegojan bredvid kassan som hade skrattat..

Puss /m

.

Lång dag, ingen energi, förlåt. Godnatt.

Puss /m

I can't get you out of my head.

Nu blir det god natt! Jag har inte fått så mycket gjort.. Då är det bättre med sömn!




Grattis Palpal på 75års dagen!    I love you <3



Puss /m

I can't get you out of my head.

50års-kalas!

Ja, igår var det alltså 50års-kalas hos Per. Det var underbart god mat och väldigt trevligt. Som vanligt när jag åker med Mamma och Anders någonstans så får jag lov att vara chaufför. Det var dock helt ok. Vi åkte dit vid 13.00 ungefär, vi kom hem 02.00, en väldigt lång dag alltså! Men som sagt var det riktigt trevligt.
Fredagen var också väldigt mysig, jag, Carro, massa film och gotta!

Idag ska jag åka hem till härliga Frösön igen! Jag åker med min kusin Malin, dock vet jag inte när! Ikväll blir det lite plugg och wipeout!


Puss /m



Det blev inte som jag tänkt mej, inte alls. Ingenting är som jag tänkt mej.

Myskväll

Hemma i grönviken nu, har just avnjutit en underbar middag. Godaste köttet jag ätit på länge måste jag säga! Snart ska jag bege mej till Carro, vi ska hyra film! En myskväll ikväll alltså!

Puss /m


segt

minifördjupning om trafficking, jag blir ledsen.


Dagen som var

Idag har jag haft nationellt prov, jag och Carro satt 4.5 h av 5 möjliga. Jag vet helt ärligt inte alls hur det gick, men hoppas på det bästa! Sedan gick vi till textilsalen och gjorde lite åtminstone. Efter det for jag ner på stan, köpte mina efterlängtade gladiatorsandaler, en dold dragkedja till studentklänningen och två skärp till mösspåtagningsbalklänningen (kunde inte välja..) När jag kom hem var Saras mamma, syster och morfar här (alla med respektive, +  Malte) Leo fyller nämligen år imorgon så de kom och åt mat och tårta. De är fortfarande här faktiskt. Jag har nyss designat min mösspåtagningsbalklänning, tänkte börja sy den lite senare. 65 dagar kvar nu.



Puss /m