Alla, utom jag och kanske du.

Dennis, i söndags var det 6månader, ett halvår. Hur kan tiden gått så fort?! Känns som om du fanns hos oss för bara ett litet tag sen.. Ändå känns tiden du vart borta som en evighet. Jag förstår inte, helt obegripligt. Hur kan tiden gå så fort, men samtidigt så långsamt ? På mina frågor finns inga svar, jag frågar inte för att få veta längre. Jag frågar för att jag tror att det hjälper mej att se framåt, men jag vet inte.. Dennis, jag saknar dej så jävla mycket, kan du inte komma tillbaka ? VI saknar dej allihopa. Vi saknar dina skratt och dina leenden, dina skämt och din vänskap. Ja, vi saknar hela dej! Och hur mycket vi än frågar oss själva så blir svaret alltid.. Hur som helst Älskar jag dej, Dennis.. <3

Jag saknar den tiden, det är klart, men allt har ju ett slut, eller ?


Det är konstigt hur folk kan tänka, egentligen. Alla visste om det, ändå fick jag veta sist. Det kanske var en sån sak som jag inte borde ha vetat, men alla får ju veta allt, någongång, inte sant? Jag mår i alla fall inte dåligt över det längre, tror jag.. Det var ju ändå flera år sedan, en hel massa år. Men jag antar att sådant sätter spår i själen. Ärrar, och förfular. Det läker aldrig, blir inte helt och fint igen. För evigt nerklottrat och snuskigt.. Det ÄR inte mitt fel, jag var liten, men det känns som om jag var åtminstone en del i det, jag och du, vi var nästan i vägen, eller ? En del i detta har spelats om, fast i en annan historia. Även det en sann berättelse, men jag orkar inte skriva om det. Känns så överdrivet ledsamt, just nu. Kanske senare.
Om du har orkat läst så här länge, kanske du inte vill läsa mer. FRIVILLIGT. Livet är inte så frivilligt, man kommer inte så lätt ifrån det. Vissa metoder finns, men de är sårbara, dåliga och borde inte finnas. Det kan vara lättare att bara låta allt fortsätta, lite som det vill.. Jag försöker med det nu. Mitt förflutna spelas upp, jag försöker att sluta bry mej om det. Men såren slits upp och det är svårt att dölja. Det syns ibland, jag vet. Bara inte DU ser det så är jag nöjd. Men jag vill helst inte att det ska märkas, jag har blivit ganska bra att spela. Jag orkar inte med några frågor och jag vill helst inte att du ska undra.. Jag orkar inte. Nu har jag berättat en del, men ännu finns mycket gömt under ytan, väldigt mycket av det får du aldrig se. Var glad för det. Så jävla roligt är det inte.

/ Martina - 061024

Fredag, Lördag. Sakna.

Fredag, underbart kul! lite poker, Boogeyman och Sanning utan konka (typ). Låter kanske konstigt, men det bara blev så.. Det ända som saknades var Sebastian :( Men man kan inte alltid få allt man vill, på en och samma gång.. Ni är grymt roliga att vara med, allihopa :)
Vi två <3
Sen sov jag hos Moa och hela lördagen fördrevs av ingenting, det var hur skönt som helst. Att bara vara, så måste det vara ibland. Känns underbart med en kompis som dej, Moa!


Lördagkväll, Jag och Morris, popcorn och en kortlek. Kan det bli bättre ?
PopcornPoker
Nej, Just det :) Ni ska få ett citat och en bild, så kanske ni förstår att vi var ganska trötta. Det kanske blir så att ni inte förstår. men det gör inget, det var roligt!
Banan
"Alltså, den där bananen äcklar mej, smaka på den! Men bit på den, känn hur det känns att ha den i mun!"
Lite desperat halvskriker hon det till mej, jag skrattar så jag får ont i magen. Morris, vad menade du egentligen?

Sedan kollade jag på EPT, Mats Gavatin vann det bordet, men Henrik Olander var inte långt ifrån, han gjorde några dumma All ins och sen var han stack borta!
Fan, jag trodde att Olander skulle vinna, han slog ut nästan alla irländare och engelskmän, men tyvärr föll han på slutet.. Mot landsmannen :P

Hoppas det är du och jag. Tror det.. <3

Dennis - Finns inga ord för saknaden. Älskar dej otroligt. Alltid inom mej <3

För allting kan inte alltid få ett svar..

"Som vanligt lite tid för mej själv. Tvivelaktig, ett beskrivande ord, sån är jag. Visst, det är inte det enda man kan säga om mej. Förövrigt är jag ganska snäll, tror jag. Jag är nog en oroad själ, tänker alldeles för mycket. Måste sluta fundera över allt. För allting kan inte alltid få ett svar.. "


Du sköljde över mej som en våg, jag hoppas detta inte är slutet. Det har knappt börjat. Jag önskar jag kunde bestämma åt dej, att vilja åt dej. Men det är upp till dej nu. Jag kan inte bestämma längre, vill inte du, då funkar ingenting som det ska längre.. Hoppas <3

Jag ska sitta vid din sida. Jag ska lyssna på dina meningsfulla ord, på allt du vill berätta. Jag ska hålla din hand, när du behöver tröst, hjälpa dej att stå, när du fallit. Jag ska finnas vid din sida, hela tiden. Du kan säga vad du vill, dina dåliga dagar ska inte få mej att svika. Jag ska krama dej och berätta hur mycket du betyder för mej. Jag vill få dej att känna dej älskad, behövd. För jag älskar dej och jag behöver dej. Jag ska finnas där, i precis rätt ögonblick, lyssna på dina tysta böner, se dej i ögonen och förstå direkt vad du menar.. Jag tror att jag är din vän..

Dennis<3 Du saknas mej.

061012 / Martina<3