ingenting

Hemma igen, efter en tur med Leo och boben!
Nu ska jag se lite mer film, igår såg jag 4st! Jag ska även plugga lite hade jag tänkt, vi får se hur det går med den saken.

Btw, har haft lite mycket för mej, så inget bloggande!

Puss /m

Party.

Blev ingen hockey för mej ikväll, men enligt min insiderkälla så var det ingen rolig match. Så jag missade ingenting, jag hade nog mycket roligare där jag var. Jag var ju på sexparty hos Ida. Det var riktigt roligt! Det fanns ju en hel del skumma grejer.. Men väldigt mycket bra/roliga saker också. Inget mer om det.
Idag var jag ledig, så jag har bara legat i soffan och pluggat lite. Blir en tidig kväll för mej ikväll, trots att jag sov till halv 10 idag! Jag är riktigt trött faktiskt, beror troligtvis på att jag inte blivit frisk än.

Puss /m



Härligt!

Snart är det dags för sexparty, sen bär det iväg till brunflo för lite hockey. Härlig eftermiddag/kväll. Jag rapporterar kanske senare.

Puss /m


Fan, jag saknar ju dej.

..

Say goodnight and go.

7 dagar kvar..

En vecka kvar till 100-dagars! Alltså är det 107 dagar till studenten nu.. Idag var det inte mycket folk på skolan, alla hade nämligen friluftsdag, men för oss var det frivilligt, så jag ville hellre sy. Jag har kommit ganska långt på min jeansjacka! Wiiiiie, den kommer att bli snygg! Imorgon går halva dagen åt till Noliamässan, men den brukar vara ganska rolig, träffa massa folk! Jag har städat lite på rummet, tänkte plugga men jag orkar inte. Nu sitter jag och väntar på Grey's, som börjar klockan 21. Lite sent för mej, men det måste ses, i love it!

Puss /m


dumdumdumdum.

..

Gud vad jag är dum.

Igår gjorde vi iaf historiaredovisningen, det gick hyffsat, men jag var sjukligt nervös. På religionen såg vi en film och på svenskan började jag skriva ett cv. Idag var det svenska, inlämning av pm och sen skulle vi framföra ett tal, gick sådär. Nk, vi labbade och sen kika på film. Sista punkten på dagen var mentorstid, vi hade besök av en blivande studievägledare. Skönt att slippa oroa sej för plugg och sånt till hösten. Känns fördjävla bra, dessutom behöver jag komma härifrån ett tag.
Nu ska jag hoppa i badet tänkte jag.

Puss /m


idiot är vad jag är.




Vila i frid.

Det var länge sen jag träffade dej nu, inte sen förra sommaren.
Vi planerade att åka nu till sommaren, för att hinna träffa dej innan det var för sent.
Nu är det försent, för idag somnade du in.
Jag kommer att sakna dej, alla somrar du lagade plättar, och dina skämt, självklart på din underbara finlandssvenska. Alla de gånger när jag var yngre och du alltid fyllde min godisburk innan jag skulle på stranden. Jag kommer att sakna dej, tänk alla gånger vi shoppade på HalpaHalli, eller alla gånger vi gick på marknaden. Du var så himla söt och snäll. Det kommer inte att kännas som vanligt när vi far till sommaren. Det kommer kännas tomt, jag kan inte ens tänka mej att åka förbi ditt hem, utan att du står där och vinkar. Som tur är finns alla dessa glada stunder i mitt minne.
Vila i frid Constance.

Jag hatar

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött..






Jag hatar mej själv för att jag trodde på dej, och för att jag tillät mej själv att hoppas.
Jag hatar mej själv för att jag inte insåg i tid att det som hände var för bra för att vara sant.
Jag hatar mej själv för att jag gråter, och för att jag hoppas att du ska ändra dej.
Jag hatar mej själv för att jag inte kan släppa taget.
Jag hatar mej själv.

:)

Åh, vad mysigt det var att dricka varm choklad på sjön, i solen. Ibland älskar jag att bo i Norrland, särskilt Jämtland!

Moamin&Jag

Moa ringde nyss, snart blir det en skotertur i det vackra vädret, härligt värre!
Ring om ni vill mej något..
Ska göra lite fika att ta med ut.

Puss /m

Lalalala

Jag försöke att kolla statistik, men den sidan funkar ju inte. dåligt tycker jag. Jag sitter och kollar på tv, typ fatcamp, några tjocka i England ska gå rätt över landet, 80mil eller något, på 2 månader, en gav upp andra dagen. Jag vill prova. Jag skulle kunna..
Jaja, ska väl fortsätta kolla på det där programet. Ganska intressant.


Puss /m


Jag vet att du inte vill ha mej, men jag kan inte bara glömma, jag känner mej så tom.

Åh, alla hjärtans daaaaaaaag.

Idag är det min favoritdag! Not. Jag tycker det är så överskattat med alla prylar och hjärtan. Men det är väl det en affärsman kallar business. Som tur är har jag gratis sms så jag kan skriva eller svara på allas kramar, pussar och hjärtan. Kalla mej kall, men jag tycker att detta är löjligt.

Igår träffade jag Moa, (som precis i samma skede som jag skrev Moa loggade in på msn.) Vi käkade och sen kom jag på att jag ville åka till Bräcke och kika på mina kusiner när de lirade hockey. Sagt och gjort, Anders skulle hämta lillasyster i stan, så vi åkte med dem hem. Innan hann jag köpa mej en kjol, fick ju 20% på en vara på H&M och jag har faktiskt velat ha den där kjolen..  Jaja, men som sagt, pengar är till för att användas, annars kommer vi aldrig ta oss ur lågkonjunkturen.

En sak som är bra tycker jag, är att även fast jag tar studenten iår, snart faktiskt.. Så har Sverige och vår befolkning mer än ett år på sej att ta oss ur denna lågkonjuntur, innan jag ska ut i arbetslivet då vill säga. Så jag hoppas verkligen att åtgärder vidtags så jag får ett jobb sen.

Puss /m

be cool, stay in school

Hejhej, nu sitter jag på skolan och har UF, alldeles snart ska vi gå och käka sedan har vi bara samhälle och ARL kvar till helg. Fan va mysigt med helg! Jag ska bara ta det lugnt som sagt, och försöka glömma att det är en kärleksdag + att jag inte har råd att se HÅKAN. FAN, jävla skit.

Och nu säger..

Jag godnatt!
Jag är nämligen trött redan, eller det har jag varit hela dagen såaaatte.

GOD NATT!

Puss /m


Jag saknar dej, jag saknar dej.

Du behöver den!

Nu har jag suttit några timmar och gjort ingenting. Lika som igår blir det en tidig kväll, jag blir helt slut av att vara sjuk! Jag vill ha onsdag nu ja, det kanske låter konstigt men jag vill så gärna sy, sy, sy! Skönt med lugn helg först dock!

BTW
Just Du behöver en personlig kylskåpsmagnet kombinerat med en kapsylöppnare! Gå in
här så får du veta mer!

Puss /m

Du behöver den!

Nu har jag suttit några timmar och gjort ingenting. Lika som igår blir det en tidig kväll, jag blir helt slut av att vara sjuk! Jag vill ha onsdag nu ja, det kanske låter konstigt men jag vill så gärna sy, sy, sy! Skönt med lugn helg först dock!

BTW
Just Du behöver en personlig kylskåpsmagnet kombinerat med en kapsylöppnare! Gå in
här så får du veta mer!

Puss /m

Borde, men gör inte.

Just nu borde jag plugga, men jag känner inte att jag har någon ork. Så jag sitter och glor istället. Jag är hur pepp som helst på textilen nu, kommer bli kanon tror jag! Dessutom är jag pepp på 100-dagars! Wooooho!
Imorgon är det fredag, undra just vad helgen bjuder på? Kanske att jag ska sy färdigt min outfit, och plugga måste jag nog. Andra roliga grejer, som få se nu.. kostar ingenting?

Puss /m

lååååånga dagar

Ojojoj vad mycket jag har haft för mej!
Som sagt pluggade jag i söndags, gjorde klart religionen. För att sedan kunna fara till Ida, där även Moa och Carro var! Vi pratade och åt popcorn och hade massa kvalitétstid bara. Det var en lång måndag med religion, svenska c och historia. Sedan åkte jag och Carro på stan, käkade och köpte tyg! När vi kom hem insåg vi att skridskor skulle vara sjukt roligt så vi gjorde oss iordning och åkte skridskor nere bredvid frösöns hamn i ungefär en timme. Sjukt roligt! Sedan började vi sy våra 100-dagars kläder! SJUKT PEPP! Efter 3 timmars sömnad och prat var det tack och godnatt!
Det blev en kort tisdag, slutar nämligen 12. Gick en sväng på stan, hämtade ut ppiller och skaffade ett nytt bankkort eftersom jag råkat avmagnitisera mitt nuvarande. Sedan bar det hem för plugg och massa fika med lite folk. Fick bästa komplimangen om min visningsbild på msn "men, du var ju ful på den där bilden" HAHAHAH! Malte är en cool kille! Sedan fick jag in Carro till stan och vi for en raggarrunda med bilen, bland annat till Ida där vi rökte vattenpipa! Efter det blev det hem till sängen.
Idag är jag sjuk, men jag vill inte ha någon frånvaro så jag har varit på skolan, gjorde klart toallen till dansklänningen och kom på vad nästa projekt ska bli! valfritt plagg here I come! Nu på eftermiddagen har jag pluggat väldigt mycket, klar med historian, nu ska jag bara läsa på så att redovisningen blir kanooon!

Snart godnatt!
Puss /m


Jag saknar.

/m

Inte om, Emelie, NÄR jag blir gud, ska alla slippa plugga!
Jag har pluggat nästan hela dagen :S Hann även med en grym hockeymatch, öhc är bäst. Blev klar med mitt religionsarbete för en stund sen och om 5min går jag till bussen för att umgås med mina vänner ikväll. VÄLBEHÖVLIGT!
Tack och godnatt!

Snart kommer bäääbis


Puss /m

Puto Deus Fio.

Puto deus fio.
Ja. Jag tror jag blir en Gud.

Då skulle jag iallafall slippa plugga..

Open Minds UF

http://www.kiter.dinstudio.se/contact_25.html


BESTÄLL VETTJA!

CARRO 20 ÅR!

Jag är så skoooolless.. Men ikväll är det fest, FÖR CARRO FYLLER 20 BAST!  Oh fy sjutton vad roligt vi ska ha! Passa er för oss ikväll. Hahaha.

Puss /m

Du vet var jag finns.

Nu har jag pluggat lite grann, unnade mej själv en påfyllning av telefonen och nu ska jag sova.
God Natt!

Puss /m


Du vet var jag finns.

..

Sov sött Kissen, jag kommer sakna dej och din närhet. <3

..

Barnvakt nu, enkelt när han själv kan sätta igång tvn ;)
Jag ska plugga. Jag hatar att plugga. Jag kan knappt plugga.

Puss /m

Du vet var jag finns om du skulle ångra dej..

:(

Även fast jag alltid sagt att kissen är taskig och biter mej, så kommer jag att sakna den lilla filuren nu. Åh, dumt.

inaktivitet

Efter tvådagars hyperaktivitet kan jag inget annat säga än att tröttheten hittat mej. Just nu sitter jag på skolan och gör inte det jag borde. Jag orkar inte, jag vill att skolan ska ta slut och jag får göra vad jag vill. Ja, jag har ännu en dålig dag, med blandade känslor och irritation.
Förlåt mej, förlåt för jag inte orkar bry mej längre. För hur ska man orka bry sej när man inte ens får en blick tillbaka? Stirrblick och tystnad är vad jag vant mej vid nu, nu ska du veta att samma sak väntar dej. (Ta inte åt dej, du vet inte vem jag menar)

Puss /m

Hur ska jag kunna gå vidare? Jag vet inte alls..

Härliga Norge, saknat mej?

Heeeeeeej!
Nu har jag kommit hem från Norge. Och tänk att jag fortfarande är hur glad som helst och hyyyperaktiv. Det mesta var roligt, så plus på den resan! Vi åkte igårmorse, stannade i Storlien och köpte "frukost" bestående av popcorn, eftersom utbudet verkligen var mindre än efterfrågan. Sedan for vi vidare till Trondheim, där vi var på ett teknikcenter, intressant faktiskt! Det blev även en runda på Trondheim Torg och lite längtan efter Stor Martnan! Efter det for vi ungefär en timme med bussen till en skola, där vi käkade "tacomat" och sjung lite singstar med  Norska elever och elever från Wargen. Vid 22 tiden for vi mot campingen där vi skulle sova, det blev partaj och en jävla massa bråk. Vissa tål ju inte sprit utan att bli våldsbenägen.. Idag fick jag känna av konsekvenserna efter 1.5h skrik och bråk med Fredrik. HAHAH, så jävla kul såhär efteråt.Jag kan knappt prata idag, tappade rösten.. Bråket slutade med att jag grina och Fredrik fick psykbryt och sedan gick Jag, Carro, Joel, Mackan och Simon och delade på Min och Carros säng i en annan stuga. Det var trångt, UNGEFÄR HUR KALLT SOM HELST och så hade vattnet frysit. BRA STUGA! Vid 7.30 ringde klockan, det kändes som att jag aldrig somnade, vilket jag kanske inte ens gjorde? Vi gjorde oss klara och for mot mässan vid klockan 8.30. Monterbygge och lite säljning bestod dagen av och det var roligt! Maten lät så sjukt äcklig att jag inte ens gick till matsalen utan köpte en vidrig korv. Fy. 14.00 packade vi ner och for mot Trondheim för att käka, det blev donken, misstyckte dock riktigt mycket! Sedan startade vår resa mot Östersund. Jag sov en stund, men satt och pratade stora delar av resan. Jag tyckte det var en bra resa!
Nu blir det Tack och God Natt!

Puss /m


Jag vet inte vad jag ska tycka, tänka eller känna längre..

Godnatt

Äntligen klar!
Godnatt, och önska oss lycka till!

Puss /m

I just miss you.

Nu ska jag komma igång med packningen inför Norgeresan imorgon, NU! Jag har tjatat, men har inte riktigt kommit till skott, ska göra mina baguetter (eller blir det till att göra dom imorgon?) Så ska jag packa arbetskläder och lite smått. Nu är jag grymt peppad och jag vet inte riktigt varför jag mår som jag mår. jag har hunnit duscha, kollat på Beck, varit en sväng med Ida och handlat lite färdkost. Så Nu ska verkligen packa ner allting och sen sova skönt i min stora mjuka säng!

Puss /m

I just miss you.

Norge

Nu börjar jag bli riktigt pepp på Norge. Hoppas någon har med sej en bra DVD? Carro förhoppningsvis! Åh, jag längtar verkligen, sjukt kul ska vi ha! Och tack tjejer för att ni klarade av att fixa allt i fredags när jag låg hemma och spydde. Det kommer att bli en kanon mässa! 

dags att ta fram tvätten, pappa har tvättstugan!

Puss /m

Ganska frisk nu.

Nu har jag nyss kommit hem från en loppis på folkets hus. Vi fyndade lite olika grejor, som skridskor, en liten bandyklubba till Leo, och lite annat. Så nu har jag skridskor, de var nästan oanvända! Får väl se om papi vill ut en sväng i kylan och åka med mej sen! Nu ska jag kika lite på tv, fixa och packa lite inför Norgeresan sedan blir det inhandling av färdkost!

Puss /m

Utkast: Det blir ...

Eftersom Blogg.se inte var min vän igår, får ni inlägget som borde kommit upp för 12h sen.


Det blir väl inte bättre av det val jag gjorde för en stund sedan, men det gör så att min förhoppningar inte är helt utdöda.


Nu ska jag berätta lite om helgen, det kommer att bli ungefär 2 meningar.. Tjejkväll hos Ida, en natt fylld av spya, en hel fredag tillbringades i sängen, med ett halvt glas cola som föda, let's dance, sömn, the pussycat dolls 2, sömn, blåbärssoppa, körslaget, datorn, musikletande inför norge, förvirring och fortsatt hopp. Ja, det var väl ungefär vad min helg har bjudit på. Just nu synkroniserar jag min iphone inför Norgeresan på måndag, bli piggare.. Min mage låter ungefär som när man river ett höghus med en fet odämpad maskin. Ingen föda på 2 dygn, därav oljudet. Btw, är det någon som har ett bra recept på kycklingröra? Ge mej. Nu ska jag låta iphonen synkas klart, sen ska jag ta mitt täcke och förpassa mej till sängen för ännu en natts halvsovande.

Jag vet inte om jag vill, men jag kan inte göra annat.

Puss /m


Jag gråter mej till sömns, jag saknar dej. Det har gått så lång tid, en tid som ej går att räkna i tid, vissa dagar känns det som en evighet sen vi sågs, vissa dagar känns det som om det var igår. Kom tillbaka, kom hem!

Nyår, en månad sent..

Några var visst en månad sen med nyårsfirandet.. Sluta smälla raketer och väcka halva Östersund och fina Frösön. (kan man bara byta och fira nytt år, varför har ingen sagt något till mej?)