Ont.

Hejsan.

Jag är typ sjuk :/
Var med Mick igår, trevligt att umgås lite.
Idag när jag vakna kändes det som om jag var riktigt bakis. Men va fan,  det var jag ju inte, är inte heller. För jag har fortfarande ont och mår piss. Damn.

Jag har tvättat hela dagen, tråkigt men behövligt! Sjukt jobbigt dock att gå i alla trappor flera gånger.

Sedan kom i alla fall Vickis och livade upp mej lite. Vi chillade och kikade på tv ganska länge. Sedan lagade vi mat, tack Vickis! Hon var en ängel och lagade det mesta pga av att jag blev tvungen att lägga mej ner för att inte svimma. Väldigt snällt av henne :) +++++/+++++
Efter maten och ännu mer tv testade vi Balfrisyren och sminkningen. Jag blev riktigt nöjd! Vackra människa! Men jag tänker inte visa korten förän jag gjort den riktiga frisyren på balen! Hemlighet alltså.

Nu ska jag sova, för att slippa denna äckliga smärta. Må bra!
God Natt!


Jag saknar dej ju,
snälla,
kom hem.


Come home

God natt.

Come home.

Angel - Jack Johnson

I've got an angel
She doesn't wear any wings
She wears a heart that can melt my own
She wears a smile that can make me wanna sing
She gives me presents
With her presence alone
She gives me everything I could wish for
She gives me kisses on the lips just for coming home




She could make angels
I've seen it with my own eyes
You gotta be careful when you've got good love
Cause the angels will just keep on multiplying




But you're so busy changing the world
Just one smile can change all of mine
We share the same soul
Oh oh oh oh oh ohhh
We Share the same soul
Oh oh oh oh oh ohhh
We Share the same soul
Oh oh oh oh oh ohhh
Oh oh oh oh oh ohhh
Umm umm umm uhhhhhhmm






Jag har en ängel, kom hem.

Förevigt, åh. :(

image16
Det finns inga ord som beskriver saknaden av dej Dennis.
Du kommer alltid att finnas kvar inom mej, och alla nära.
2år känns som 2 dagar, men samtidigt som en evighet.
Alla minnen, skratt och leenden. Jag älskar dej <3

Vad har DU på dej?

Hej

Idag har jag haft nationellt prov i engelska a. Ja, vi hade så dålig grupp/ lärare i ettan så vi har fått läsa om hela kursen. Tacktack.. Men det gick nog hyffsat, hoppas jag. Sedan fortsatte jag på min klänning, ååååh, den är snart klar! Den blir nog söt. Klockan 1300 var vi på utställning på Jamtli - "vad har du på dig?" Det var roligt och intressant. Väldigt modiga jag gick först på catwalken alla gånger! Haha, pinsamt :S

Jag ska synkronisera min Iphone, sen ska jag faktiskt sova. Jag orkar inte plugga mer.


Natti!


Vissa dagar känns värre än andra, kom bara hem nu! <3


Glädjerus.

Hallå!

Jag var med Moa igår och orkade verkligen inte blogga. Leo gjorde slut på all min energi! Han hade tagit spruta och var därför kinkig. Han grät väldigt mycket. Men det fungerade, han drack välling och somnade i min famn. Jag älskar min bebisbror. Faktiskt så älskar jag alla mina nära väldigt mycket, kände att jag behövde skriva det.

En vännina till mej sa idag; "Mitt liv går åt rätt håll, det bara rullar!"
Jag svarade lite nedstämd; "Det känns som om mitt liv står stilla."

Några timmar senare känns det som om det aldrig varit bättre! Det behövdes bara några telefonsamtal och ett BBpass så känns livet underbart! Åh, låt detta glädjerus fortsätta!

Idag har jag börjat på en liten söt klänning, den är väldigt enkel men otroligt snygg. Kommer kanske upp en bild när den är färdig :)

Nu ska jag plugga och kika lite  på top model. Ha det bra!

Puss!


Jag saknar.

Ägnar en tanke.

Hejhej!

Idag blir det ett kort inlägg. Jag är nämligen trött efter dagens bravader! Det blev skolan, extra matte, tjoho. Känner att jag börjar hamna på rätt köl igen i alla fall.. Sedan var det dags för kultur och stil historia, mindre kul, men det fungerar ändå. Sista lektionen idag var engelska. Synd att jag är sjuk less på de, det ska ju vara skoj ju! Hoppas på utökad kurs till hösten.
Efter skolan gick jag och Emelie på staden, kikade lite. Träffade Emma och Johanna som jag ej sett på mer än 3 veckor. Mycket roligt! Jag och Jessica hade bokat Body Balance idag igen, vilket var otroligt skönt, idag igen!

Imorgon ska jag vara barnvakt, vilket leder till att den ända träning jag får imorgon är idrotten på skolan. Men det gör ingenting. Det är ju underbara Leo jag ska umgås med!

Nu ska jag sova för imorgon blir det mycket K&Shistoria. Om några veckor (3?) är den kursen avslutad som tur är.
God Natt!

Jag ängnar en tanke till Engla och hennes nära.
Känslan finns där och jag saknar dej, Dennis <3

Body Balance.

Hallå!

Jag var ej ute på internet igår, vilket var otroligt skönt. Jag och Moa tränade, sedan gjorde vi ansiktsmask och kikade på tv. Efter det tog vi moppen (wooho, vårtecken) ner till henne, för att baka kladdkaka och käka middag. Kladdkakan blev dock väldigt misslyckad. Det var synd. När vi ändå ätit en bit av den konstiga kakan bestämde vi oss för att rensa Moas garderob. Det var extremt mycket kläder där. Men det var kul. Jag älskar hennes oldschool tröja och hennes stickade tröja. Den sistnämnda tycker hon verkligen inte om själv. Jag förstår inte. När klockan slog 22.30 började Butterfly effect, jag har sett den förut och den är bra. Dock lite svår, men riktigt genomtänkt.

Idag har jag varit hemma lite, åkte sedan tåg med Ida min darling (Malin satt i en annan vagn). När vi kom fram till Östersund gick vi och käkade en glass. Mina steg styrdes därefter mot  Jessica. Där var jag en stund, sen drog vi ner på Jocks för att träna BB. Det var fullt(!) men vi hade tur och fick plats alldeles innan passet skulle börja. Det är bland den bästa träningen som finns och jag älskar det! Imorgon är det dags igen!

Nu ska jag sova, ska fortsätta en stund med mitt nya projekt. Vad det är tänker jag vänta med att avslöja.

God Natt!

Saknar.

Last day.

Hejsan!

Idag var sista dagen på praktiken.. Tråkigt tycker jag, fast det känns ändå bra. Jag fick en bra avslutning, vi gick ut och åt på sushibaren och hade trevligt. Dessutom fick jag enh exlusiv tripp ute på havremagasinet. Där har dom bland annat vääääldigt mycket gamla klädedräkter, kläder, skor, hattar och masa sånt. Väldigt roligt! De har också konservatorie, för textil, hårdmaterial och konst. Saras syster Anna har praktik där, väldigt lång praktik, som ett arbete. Så det var hon som frågade om jag var intresserad att åka och kika. Jag tackar och tar emot. Det är nämligen inte många som får gå runt och kolla där. Man får beställa tid så tar de fram vad man vill kolla på. Jag fick ju se väldigt många olika saker. Baddräkter från sekelskiftet, balklänningar, bröllopskjol med tillhörande blus. Extremt intressant!

Sedan åkte jag till Bräcke/Grönviken för att fira min systers 12års dag. Sötsyster. vi umgicks och hade det mysigt! Men nu ska jag ta och läsa lite körkortsteori. Imorgon ska jag och Moamin ha spadag, med lite träning och diverse ansiktsmasker!

Godnatt!

Du<3

Grattis!

Hejhej!

Idag har jag hunnit med riktigt mycket! Jag var på praktiken från 7.30 till 16.30, därefter gick jag in på stan, fönstershoppade lite! Sedan följde jag med på babysim! Min underbara lillebror skulle simma. Väl där träffade jag Måns, hjälpte honom lite. Sen vi kom hem därifrån har jag fixat naglarna, födelsedagsfikat och gosat lite extra med Leo.

Jag är jätte trött och klockan är bara en stund efter 21. Jag ska nog sova snart. Imorgon ska jag fara hem, till min lillasyster som fyller 12 stora år! Grattis. Men idag, då är det Saras dag, GrattisGrattis!!
Nej, nu blir det packa väskan och hälsa på kudden.

God Natt!

Jag minns, jag saknar, kom, bara kom. <3

Nattinatti

Jag bara saknar,
Kom tillbaka, kom hem.


åh, vad nu.


Åhh! superskönt att träna!  Jag känner mej som en helt ny männsika! Nu måste jag verkligen lägga upp ett nytt träningsschema. That's it!
Jobbigt att Grey's Anatomy utgick idag! :(  Idag tycker jag faktiskt illa om hockey!

Nu har jag bara två dagar kvar av praktiken, jag känner mej splittrad.. Jag vill att det ska vara över, men samtidigt gillar jag alla grötfrukostar, timmarna med massa prat och mycket verkstad. Tänk vad jag kommer att sakna alla skratt. Det kommer att kännas konstigt att börja en timme senare, minst. Men jag antar att det är lika bra, börja plugga, träna riktigt och vara social! Jag vill umgås, nu!

Just nu saknar jag extra extra mycket, jag vill verkligen bara att du ska komma hem. Jag kommer alltid att sakna dej. Jag skulle vilja förstå. Snälla, kom hem, kom hem. Jag älskar dej <3

Whaaaat ?!

God eftermiddag!

Imorse hände något jag aldrig trodde kunde inträffa, det hade såklart en naturlig förklaring. Men det var verkligen mysko! Jag hade gjort mej iordning och skulle precis ta på mej skorna. Jag gick ut ur mitt rum, stängde dörren och kom på att cykelnyckeln var inne på mitt rum. Då hade det gått ungefär 5 sekunder sedan jag stängde dörren och hade därför fortfarande handen på handtaget. Så jag tryckte ner och försökte öppna, gick det? Nej, det var helstängt, jag tog i av glatta livet, men nej. Den ignorerade mina smått galna försök. Jag gick därför in till papi och berättade att dörren låst sej. Han trodde mej knappt, men försökte också, ingen lycka de gångerna heller. Då fick han skjutsa mej till praktiken, vilket var tur. Snöstorm igen!
Papi ringde till vaktmästaren, som kom. Han försökte, men det hela slutade med att han fick bryta upp dörren. Nu har jag inget dörrhandtag och regeln på sidan är ihoplimmad. Min dörr står därför öppen. Kul!

Om ca 2 timmar börjar BodyBalancen. Hoppas Ida vill följa med, annars får jag gå själv. Menmen, det är ett sånt bra pass som känns riktigt bra efteråt. Så det ska jag göra ikväll. Fast jag funderar på att gå lite tidigare så att jag hinner se Grey's Anatomy. Väldigt bra program!

Ha en bra kväll!

Du saknas, <3

träning.

Hallå igen!

Amalia skrev och frågade om jag ville hänga med på  BP, och såklart jag ville! Jag var otroligt pepp på träning. Tack Amalia! Väl på Jocks var Ida, men hon skippade pumpen idag. Hoppas du vill hänga med mej på BB Min hals känns faktiskt mycket bättre så jag klarar mej! Det kändes väldigt bra, jobbigt, men riktigt roligt!

Jag kokade nyss pasta, måste ju ha lunch imorgon! Det blir min egna lilla gratäng imorgon. Pasta med tomat och smält ost. Mums. Till det så käkar jag sport+ och lite frukt. Det är tillräckligt med lunch, eftersom jag äter en stadig grötfrukost! Oj, vad ointressant jag är.

Nu måste jag få lite sömn. Jag vill undvika att bli vuxen. Långa, jobbiga och sega dagar.
God Natt!

Kom bara hem nu, du behövs!

Medial människa?

Hallåhallå!

Jag har just fått i mej lite mat, det var väldigt bra, eftersom jag var hungrig!
Idag så har jag fortsatt mitt arbete med att sy fast knytband på förkläden, ganska rogivande faktiskt. Som vanligt har jag skrattat väldígt mycket idag! Jag känner verkligen vad jag uppskattar skolan nu, det är lite härligare. Framför allt mycket kortare dagar! Jag är helt slut när jag kommer hem. Men nu är det bara 3 dagar kvar! Sedan får jag träffa mina donnor efter helgen, något att se fram emot!  Jag måste bara plugga.. :/ Tar tag i det nästa vecka!

Jag har fortfarande ont i halsen, så det är bäst att ta det lugnt med träningen. Jag vill undvika alla konsekvenser och biverkningar av det! Men som vanligt tränar jag ju lite statiskt här hemma, utan puls, väldigt skönt. Fast jag saknar den riktigt hårda träningen, jag hatar att vara sjuk! Bli frisk, Martina!

På praktiken är mina medarbetare väldigt mediala av sej, vilket smittar. De har sett en film, som handlar om att bland annat sätta upp målbilder. Det innebär att man ska göra en tavla/affisch med sina egna mål, vad man önskar att uppnå. Sedan ska man fokusera och kika på den, varje morgon, eftermiddag och kväll. Och till slut, när man önskat tillräckligt mycket, då händer det! Det finns bevisat, människor har testat och det funkar för väldigt många. Det är alltså ett sätt att påverka sin egen framtid. Men i alla fall, i denna film nämner man att man ska tänka positivt och därför unvika ordet "inte"..
Det är väldigt svårt att prata och skriva utan att använda det ordet. Men vi försöker i alla fall så gott det går och vi får oss ett gott skratt när någon säger det! Testa själv, riktigt svårt! Jag måste nog leta reda på filmen och se den.

När jag orkar ska jag fixa mej en målbild. Men vad ska jag ha på den? Jag får ta och fundera riktigt mycket på det och återkommer senare! Ha det bra!

Vilka ord kan beskriva saknaden? <3

assocear.

image18
Jag älskar min nya röda plånbok i oxläder. MUMS!

Sorry.

Blir ingen träning idag, möjligtvis lite strech. Jag inser just när jag pratade med Leo, jag kan knappt prata! Min hals börjar göra riktigt ont.. Jag vill bli helt frisk, först då ska jag börja allvarligt med träningen igen. Tar jag det inte lugnt kommer jag ju aldrig att bli riktigt frisk och bra tränad!
Lite synd tycker jag.. Kände verkligen för att träna.

Nu ska jag plugga lite, och lyssna på Jack.
Ha det bra!

Kom, kom, kom hem.


Bra väder.

Hey!

Jag kom hem för ungefär 40minuter sen.. Jag var ju så smart att cykla till praktiken idag som vanligt.. Bra väder, väldigt roligt att cykla i halv snöstorm! Men jag antar att det är lika bra, jag vill ju nå mitt mål!
Idag har jag sytt knytband på lite förkläden, det var mindre roligt.. Dock måste allt göras!

Ikväll ska jag träna, challenge! Det är roligt, synd bara att Amalia måste plugga. Det är så mycket mer givande att gå två, peppande! Men det kommer fler måndagar!

Nu ska jag snart äta, får se om jag uppdaterar senare ikväll, annars får ni ha det bra!

Jag älskar Jack Johnson!

Remember the times<3

Truetrue

Hej hallå!

Nu ligger jag framför tvn, har försökt pluggat matte, men misslyckades totalt, damn! Jag får försöka ordna upp det, plugga, plugga, plugga!
Idag har jag som sagt hälsat på Farfar, gott fika och jag kommer att bli 5000kr rikare! Jippie, de pengarna är dock till körkortet! Vilket är väldigt bra, lite billigare för mej!
Appropå det, jag och papi ska snart ut och köra lite bil, har inte kört på ett tag. Det blir kul!

Vi såg 1408 igår. Det var en bra film, lite överdriven dock. Jag var helt säker på att jag skulle drömma mardrömmar, men för en gångs skull slapp jag! Brabra!
Jag såg en film idag också, crazy in love.. Ett ord: kärleksfilm :S

Tänkte knåpa ihop en liten pluslista idag..

+ Glada människor.  - vem blir inte lite mer positiv av en glad människa?
+ Assocearer. - Ny plånbok idag, härligt!
+ Ansiktsmasker. - Svalkande, värmande, renande, ja, de finns alla möjliga!
 
Förhoppningsvis hjälper min käre bror mej att göra en ny, riktigt fräsch blogg snart. Något att se fram emot!

Jag är förbannad nu igen, blev påmind. Men det känns bra att du tycker som jag!

Vi hörs!

Forever<3


Åh :/

Hallå!

Jag hade inte tid att skriva igår, jag slutade vid 16, hoppade på cykeln och hem.
Sedan gjorde jag mej iordning och käkade middag. Efter det blev det fest! woho!
Jag for hem till Emil, träffade på Fadi, så vi gjorde sällskap. Kvällen rullade på och det figurerade en hel del människor där. Det var kul! Det gör vi om tycker jag! (sen behöver vi inte tala om allt det negativa)
Det var dock väldigt jobbigt att gå hem, tror jag!  Tog en liten paus här och där och fann mej själv på en sten, funderandes över livet. Tänk så komplicerat det kan vara ibland.

Idag var jag på stan med Papi, Sara och Leo. Vi blev bjudna på mat av Farmor och Anders. Gottgott! Sedan gick vi en sväng för att några timmar senare bli bjudna på mat av Saras mamma och hennes gubbe. Goooott!
Sen blev det lite tårta igen! Leo fyllde ju faktiskt ett helt år i onsdags!
Malte är söt, han är busig!

Ikväll blir det lugnt, vi har hyrt 1408 och vi ska käka chokladfondué. Mums!
Call me.

Grattis Palpal på 74årsdagen! Imorgon kommer vi och fikar. Jag måste verkligen plugga matte.
Btw, Mami och Anders och gänget är i Sverige nu!

See Ya! PUSS.

Jag saknar, jag saknar.

åh.

Hejhej!

Idag gick dagen på praktiken sakta.. Jag tror det var för jag inte hade någon riktig lunch med mej.
Men det är tur jag har arbetskamraterna, de är ungefär HUR roliga som helst. Jag har bara sytt i tryckknappar och hakar idag, igen. Men eftersom vi har så roligt, pratar och skrattar, så blir det väldigt underhållande ändå!
Snacket i eftermiddag var om sex, de hade läst en undersökning om vilka män som var bäst.. Tydligen låg Italienarna och Fransmännen högt. Sverige kom på 20de plats tror jag. Pinsamt grabbar! Studien var baserad på Amerikanskor om jag inte minns helt fel.. Så Alla Svenska män där ute, öva! Haha, skämt och sido. (man får höra rätt intressant fakta också)

Jag bör plugga matte och lite annat nu, men jag orkar inte, jag orkar inget nu!
Jag blir helt utmattad av att jobba så länge på dagarna, jag vill inte bli vuxen!
Jag orkar knappt träna (nog för att jag är sjuk nu, men) Jag vill träna hela tiden, men icke.
Vill ju inte bli sjukare än jag redan är faktiskt.

Nu ska jag slappa lite, känns skönt! Blir nog tidig kväll ikväll, för i morgon är det förhoppningsvis partaj, kulkul!
Vi ses gott folk.


Kom och håll min hand, och säg att allt blir bra igen. <3

Nya jag?

Hej alla glada! (för att vara ironisk ja.)

Idag var tredje dagen på min praktik. Jag praktiserar på Jamtli textilrekvisita. Det är väldigt mycket roligare och intressantare än vad det låter. Jag har extremt bra arbetskamrater och varierande uppgifter!
Idag tex fick jag medverka i ett litet rollspel inför en liten grupp norskar. Allt från kläder, skor och frisyren var style 1895. Coooolt! Lite jobbigt dock att jag slutar runt 17..

Leo fyller 1år idag.. sötnosen! Han var helt hyperaktiv hela eftermiddagen. Sjukt roligt!


Jag hade ett roande påsklov, dock vissa ångestframkallande moments.
Det var extremt roligt att umgås så pass mycket med storebror! Tack för att du kom hem till mej! =)
Det var också roligt att träffa kusin Pontus, även kallad Laman!
Jag  spenderade väldigt mycket tid med min andra hälft, Moa. Brabra!
Nu vill jag inte tala om lovet något mer, känner mej som en riktigt dålig person!

Måste bättra mej, kan inte bete mej på detta sätt längre. Hejdå gamla Martina, Hej NYA MÄNNISKA!
Vem är då nya jag? Ja, kom tillbaka när du har ett svar!


Tack och godnatt, jag börjar ju faktiskt halv 8.


Jag bara saknar, saknar och åter saknar.
Du finns för alltid inom mej, men kom hem!