..

Kalla mej vad ni vill, men hur jag än försöker så kommer jag vänta. Helt i onödan, ja, men det finns inget annat jag kan göra. Då man tror att allting är bra, då man mår bra, det är då det vänder. Jag vill verkligen spola tillbaka tiden så jag skulle slippa utsättas för de här. Jag tror inte ens att jag riktigt förstår vad som hänt. Helvete.

..

Åh, jag vill att det ska finnas ett sätt, så allt blir bra. Men jag kan inte göra något. Det var ditt val.
Jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden, så jag slapp detta nu. Leo gillar iallafall racerbilen.

Dåligt

Det slutade ju jävligt bra, hela gårdagen åt helvete, ett äckligt samtal som borde ha gjorts LITE tidigare, en ljusglimt, tjejkväll med Moa, Ida och Frimpis, sen tänkte jag, men perfekt dagen har varit åt helvete, så imorgon sjukanmäler jag mej, tro på fan att jag bosätter mej på toaletten och spyr hela natten. Fyfan, jag har aldrig mått så här dåligt. Äckligt jävla dåligt. Jag har sovit hela dagen och planerar inte att göra så mycket mer, jag kan inte äta något, jag svälter. Jag mår sjukt kasst. Men tack för att ni ställde upp igår, jag hoppas inte att jag smittat ner er med äckelsjukan.

Puss /m


Jag är så besviken, jag känner mej misslyckad och lurad, jag trodde verkligen, nu tror jag min tillit splittrats.

åh.

Jaha..Det här har varit en riktigt äckligt dåligt dag. Allt har varit ett helvete, jag kan inte ens komma på något som varit bra. Jag ska gå och lägga mej och aldrig vakna igen. Jag är så jävla dum i huvudet och jag hatar mej själv för det. Hur i helvete kunde jag ens tro något? Dumma jävla jag. Det går inte ens att beskriva hur jävla idiostisk jag känner mej nu. Skjut mej, gör det.

vem.

Jag vet inte vad jag vill längre. Jag vet knappt vem jag är, vad jag har blivit. Det känns bara så, tomt?

..

Idag har inte allt för mycket hänt, förutom det som pågått i mitt huvud. Jag och bror har kikat på film, mycket rolig film. Vi fick oss några goda skratt. Sedan blev det hemmagjorde pizza. Jag har skrivit två meningar på mitt religionsarbete, väldigt stort steg.. Snart ska jag åka till tåget, men först ska jag hämta min t-shirt hos Pia och Peter.

Puss /m


Jag har nog bestämt mej, kan det inte bli bättre, så nu ska jag ge upp.

..

Det sägs att det inte hjälper att gråta, i detta fall är det nog sant. Hur många tårar som än rullar på min kind, kommer ingenting förändras. Nu är det såhär, och hur mycket jag än hoppas, så kommer det inte bli bättre. Jag förstår inte vad jag gett mej in på, jag borde säga nej, jag borde klara det här. Men jag kan inte, istället gråter jag. Det hjälper inte att gråta, det blir inte bättre.

Tack då.

Bra kväll med bästa!
Nu ska jag sova.. God Natt.


Puss /m


Jobbigt läge nu, vad ska jag göra?

Open Minds UF

Företagsdag.
Ja, nu sitter vi och jobbar med vårat företag, Open Minds UF. Vi håller på att fixa lite grejer inför mässan i Norge och andra bra saker.
Sedan blir det samhälle och ARL.
Tänkte även hinna med lite träning, innan jag sluter upp med mitt hjärta.

Puss /m


imissyouimissyouimissyouimissyouimissyouimissyouimissyou.

Nöjd tjej.

Idag blev jag nästan klar med kappan, bara en liten söm på insidan kvar, men jag har använt den ändå och jag är sjukligt nöjd faktiskt. Ungefär första gången.. Sedan kom mitt hjärta, gud vad länge sen vi umgicks! Vi träffades allihopa nere på stan, Jag, Sandra, Emma, Jessica och Emelie. Alla utom Emma gick sedan och käkade på Tacobaren, mums! Sedan for jag och Sandra hem till mej, jag pluggade lite, vi gick igenom skolkatalogen (som i gamla dar) och sedan gick vi till Mats och fikade. Nu har jag pluggat lite mer, men jag orkar inte, så jag ska gå och lägga mej. Imorgon väntar skola, ny kurs, allstargame, mys med Sandra och sedan är jag chaufför till Bräcke. God Natt!
GRAAAATTIS EMMA PÅ DIN DAG!

Puss /m

Jag tror jag har förstört allting. Kalla mej dum, kalla mej vad du vill.

om.

Idag firade vi Emma, med massa kakor, hon fyller 19år imorgon! GRATTIS!
Jag har även tränat, sytt en massa på kappan (klar imorn) och varit ganska nedstämd.

Vad kan jag göra för att du ska förstå?

Puss / m


saknad, föralltid.

Fullkomligt..

..beroende.. Av min Rubiks kub.
Nu har jag lärt mej lösa den, inte helt utantill, men snart. Jag kan nämligen inte sluta. Jag har inte pluggat något idag, jag har hittat massa andra saker, som att lösa kuben ett X antal gånger, hämtat Leo, löst sudoku, pratat i telefon, msnat m.m.. Så dagen har varit slapp, men jobbigare dagar blir då att vänta.. Snart ska jag väl knyta mej, har massor att göra imorgon..

Puss /m


Om jag bara fick se ditt vackra leende, höra ditt underbara skratt, bara en gång till.

Helgen som var.

Jag har haft en bra helg!
I fredags efter skolan kom Emil, han hämtade upp mej vid skolan, vi for på stan en stund och sedan for vi hem till Frösön. Väl där åt vi middag och tog det lugnt. Sedan ringde min kära bror, han skulle festa i stan och det var gratis inträde på Olearys, så varför inte? Det blev lite marängsviss och sedan en promenad till Kuru. Vi mötte upp Emma och det var en ganska lam förfest, de var redan så fulla så det blev bara lite musik och drickande. Vid 23 bestämde jag och Emil oss för att ta bussen till stan för att gå på krogen och dansa. På bussen satt massa tjejer, bland andra Nathalie och Karin. Väl inne på Olearys träffade jag ganska många jag kände, Emma kom och joinade oss efter en sväng i spikbodarna. Vi dansade och hade riktigt roligt fram till ungefär kl 01.00, då for vi hem.
Igår gjorde vi inte så mycket, vi sov länge, och sov lite till mitt på dagen. Vi hann även med att leka med Leo, kolla på körslaget och sedan en film. Det blev en ganska tidig kväll även denna.
Och idag har vi sovit, ätit frukost och kikat lite på tv. Sedan for Emil hem. Efter det har jag suttit och kollat på statsen på två hockeymatcher och pluggat lite. Nu blir det lite mer plugg, sedan hägrar nog sängen skulle jag tro.
Tack för en mysig helg!

Puss /m

HerreGUD.

Jag pallar inget mer pluggande nu, jag har suttit med häftet framför mej i flera timmar. Bör tilläggas att jag endast läst dem en gång och skrivit dem en gång. Så min pluggteknik kanske inte är den mest effektiva, men jag klarar mej bra ändå. Tidigare idag har jag haft textil, dagen innehöll många delar, sammanfatta kollektionen, mönsterkonstruera klänningarna till våra kunder, fortsätta sy massa på kappan. Min kappa är snart klar!!! har dock 7 knapphål att sy, FÖR HAND. Plus att jag ska sy ärmfodret för hand. Inte så lockande, men det verkar som om helgens planer grusats så det blir nog mycket tid över till att sy.
Igår fyllde kära Emelie 19 år! Så kvällen tillbringades hos henne och sedan på upstairs. Jag säger en sak.. Var aldrig nykter på krogen. Det var verkligen jättetråkigt igår. Som tur var hade jag mina fina vänner där så det var helt ok ändå! Min rygg är dock inte ok, men jag klarar mej. Jag var även på Vib Studion igår, men efter två dagars vibbande i rad körde jag lite kondition, det var skönt.

Åh, EMMA! Jag är så glad för din skull, tandställningen är äntligen boooorta! Det blev supersnyggt!

Nu ska jag väl återgå till lite plugg, kanske svenskaC uppgiften som ska in på måndag...?


Puss /m

Powerwalk.

Kom hem för en stund sen efter nästan en mils powerwalk tillsammans med Dora. Det var hur skönt som helst! Dessutom har jag tränat idag, det är också härligt! Jag känner att jag börjar komma in på mina gamla spår. Det känns väldigt ok just nu! Snart ska jag slänga mej i duschen för att sedan ligga på spikmattan en stund, sen blir det verkligen sova! Skolan har gått riktigt bra! MVG på senaste svenska uppgiften, viktigt. Naturkunskapen blir bara roligare och det känns bra nu. Jag hoppas. Men som sagt dusch, spikmatta och sömn hägrar.

Puss /m


Hur mycket kan man sakna utan att gå sönder?

Lång dag.

Bra gjort av mej på religionsprovet, fick ett "definitivt VG" vilket betyder ett starkt skriftligt arbete nu, sedan har jag troligtvis bärgat MVG:et. Svenskan lär jag ju ha en bit kvar, men nu ska jag ta mej i kragen och även göra ett bra jobb där. Historian väntade med ett grupparbete, jag gillar gruppen, men som alltid vill jag helst jobba självständigt då jag är ganska bestämmande av mej. Vi får se hur det går med det arbetet, drar alla sitt strå till stacken finns chans för bra betyg.
Min dag fortsatte med att jag for hem och städade, jag har bytt rum. Tro det eller ej, jag bor i köket. Jag for iväg för att träna vid 16, LOVE IT! Vib Studion kommer att bli mitt andra hem inför sommaren och lumpen och allt vad som händer innan. Bokade även ett pass imorn, 16.30. Alla ni som inte tror på powerplate, PROVA!
Nej, efter ett bra slut på denna kväll ska jag gå och lägga mej. Vi hörs eller syns.

Puss /m


Kan vi hålla hand en gång till, jag vill känna din värme.

Förlåt, tack och ja.

Nu sitter jag här igen, inte ett dugg trött.. Vad gör man liksom, vill ju inte lägga mej i sängen, då tar det ändå evigheter innan sömnen knackar på. Jag tänkte berätta lite om helgen. I fredags blev det fest, förfest hos Nina, sedan Oleary's. Det var en skoj kväll, tills lördagen då jag verkligen fick det svart på vitt vad jag gjort. Det var ungefär hur dumt som helst, men jag visste ju inte om det så. Men det är ur världen nu. tack. och förlåt igen. Fredagnatten slutade lite olyckligt, jobbiga samtal, lång väg att gå, borttappad nyckel, ja det hände en hel del. Men till slut kom jag och Alex in för att sova, kan ju meddela att hon tar väldigt stor plats, mycket större än mej. Och då får jag ändå klagomål på det så! Resten av helgen har jag slappat. Var med Carro lite på lördagen innan hennes buss gick. Och tack Carro för att vi lyckades fixa en härlig fredagskväll ändå!
Idag vill jag meddela att jag bara suttit inomhus, Leo är sjuk, över 40graders feber så här hemma har det varit en vilodag! Jag försökte mej även på lite Svenska, men jag har glömt vad uppgiften egentligen gick ut på och papperet ligger i skåpet på skolan. Så nu ska jag väl snart knyta mej, om jag lyckas tröttna på mej.

Ovanligt lång inlägg från min sida idag.

Puss / m


Jag bara saknar, dags att komma tillbaka, dags att komma hem nu.

..

Jag vill bara säga förlåt.

Helvete.

Damn, det här är inte bra, fan vad sämst jag är. Ja, vilket vackert misslyckande.
Nu ska jag fortsätta sticka på mina vantar, ett tips till er som inte heller har något liv.
Puss /m

Helvete..

Helvete, helvete, helvete, helvete..

Grymt..

..besviken, inte acceptabelt.
Nu går jag och lägger mej.

Nu..

..har jag kommit hem, eller ja, det var väl några timmar sen. Men jag menade att jag kom hem idag. Helgen har bjudit på allt möjligt, som korvgrillning, film, god mat och mys. Alltså ett bra avslut på mitt sista jullov!
Jag känner att jag räknar ner i allt, sista det och sista det. För snart tar ju jag studenten.
Jag tänkte skriva god natt, men eftersom jag är lite av en hockeynörd så ska jag stanna uppe till JVM finalen. Sändningarna börjar 01.15, men vad jag gör till dess är ännu oklart.

Men nu ska jag i alla fall lyssna på en sjukt bra låt och invänta tiden.

Puss / m

rewind.

mys

Imorgon ska jag åka till Sundsvall..
Det ska bli mys! Där blir det lite korvgrillning och kanske lite film.
Idag har min rygg gjort satans ont, men jag antar att jag får leva med det några dagar till. Jag längtar i alla fall till imorgon..

Puss! /m


Jag saknar dej så himla mycket, varför kommer du inte hem nu?
Kom tillbaka, kom hem.

<3

Kan du bara komma hem nu? Jag saknar dej.

Ska vi kolla på stjärnorna tillsammans?

Igår var det nyår, det var en bra kväll/natt.
Jag var i Sundsvall hos Johanna, med henne, Moa och min bror Petter.
Efter ett tag kom Emil och Sebbe.
Vi lirade Quarters, sjuuuuukt kul! Emil förlorade..
Senare gick vi ner till hamnen och där försvann alla utom Petter och Emil, tur att Petter hade skumpan.
Så skåååål!
Jag och Emil avslutade 2008 och började 2009 på ett väldigt bra sätt!
Kvällen bjöds även på pulkaåkning, ont i ryggen, jackbyte, en HEL del problem, långpromenad och så mycket mer.
Tack för kvällen alla som hade något med den att göra!

Puss /M