God Jul!

God Jul på er alla!
Jag har inte haft tid att skriva, haft väldigt mycket att göra!

Uppesittarkvällen igår blev lyckad, jag var chaufför och därför väldigt nykter. Vi åt gröt och skinkstut, och smått. Sedan hade vi julklappsbyte, jag gav en liten sminkväska till Maria och jag fick söta retroglas av Pia! Dessutom är det så roligt för man ska ha rimmat på paketen, haha. Mycket mysigt!

Jag har nyss fått mitt morgonpaket, sen blir det frukost, efter det blir det en sväng till moffa, sedan grönviken för paketöppning och till slut åker jag och min kära bror hem till Frösön för en Jul med Leo.

Puss /M

Bra..

..helg..
Fest, god mat, trevligt folk, otrevligt plugg, tillvissdelbrahockey.

Jorå, helgen har gått igenom bratullen.

Vi hörs vänner!



Det finns vissa dagar jag saknar mer än någonsin, låt mej gråta, för att sedan träffa dej igen.

Jag har grov..

.. träningsvärk..
Tränade igår igen efter en sjukvecka.
Nu ska det börjas på allvar, så tog ett kortare intensivpass idag.
Imorgon ska jag prova på PowerPlate i vibstudion och sedan blir det troligtvis att jag lirar lite basket med Linnéa och Moa. Skoooooooooj!

Idag skulle jag även vara väldigt amitiös och plugga, men så blev inte fallet. Ms Jönsson har istället, kikat på live, smsat, msnat, hängt på facebook, ja, allt som är roligare än att plugga. Fet fail på det arbetet, eller de arbetena, för jag har inte bara ett. Sedan kan jag tala om att jag har ett OTROLIGT roligt religionsprov på måndagmorgon. Trevligt.

Igår lånade jag pappas bil och for en sväng till Emil, där var även Tobias (konstig stavning..) De höll på att göra en Tobbe Tribute, som jag faktiskt tänkte länka till, för det är min sida den ligger på så för att se klippet, klicka
HÄR! Lite senare kom även Johansson, det är alltid (läs nästan alltid) lika trevligt att umgås med er!

Nyår är även planerad, snart också riktigt bokad. I nästa vecka så är det betalt och klart. KANON!
Dock vet jag inte om jag vill träffa dej, du kanske får mej att må sådär tillfälligt bra igen.


Puss och God Natt.