plugg

Tråkig blogg nu för tiden, men jag har äckligt mycket plugg, dags att gå till sängs och läsa lite svenska.


Jag i min studentmössa

Tur att det bara är 66 dagar kvar till studenteeeeen!


Puss /m



Jag har kommit på att jag nog skippar balen, det är för mycket.. Om inga mirakel sker.


Skor, skor, skoooor!

Det blev en lång dag på staden och jag köpte mej en tröja. En enkel svart tröja med djup rygg. Imorgon ska jag köpa ett par underbara gladiatorsandaler till studenten, jag vill inte ha höga klackar då.. Och sedan for jag och köpte mej ett par med fina skor med höga klackar som jag eventuellt ska ha på balen.. Nu ska jag läsa lite Svenska, då jag har nationellt prov imorgon. Kul..


Puss /m

Satan

Sjukt besviken just nu. Idiotprov. Jag har slutat nu, väntar på Ronja, så vi kan åka ner på staden. Det lär väl kanske bli några fler flickor som hänger på. Imorgon har jag ett nationelltprov, inget kuuuul! Blir till att läsa häftet ikväll. Nej, som sagt är jag besviken, dessutom kommer jag nog inte hitta några balskor. synd. Men jag har ju ändå ingen att gå med då det blev som det blev. Så någon som är frivillig att betala biljett för 500 och gå med mej?


Puss /m

plugg, möte, möte, plugg

Nu har jag pluggat och kikat på favoritprogramet Project Runway. Innan dess var jag på skolan, religion, svenska c och historia, kändes väl ok. Efter det var det balmöte, för att sedan gå på ett möte på Gamla Teatern. Nu måste jag verkligen sova, 6.30 är det tänkt att uppstigning ska ske imorgon.

Puss /m



Vad har jag gjort,  det såhär?

..

pluggpluggplugg, skriver sen.

.

Nu tänkte jag gå och lägga mej. Jag har ingen lust att skriva så mycket. God natt.



Puss /m



Jag hatar mej själv, varför tillåter jag mej fortfarande. Allt blir fel och jag orkar inge mer.

Sjukt snygga hörlurar!

Jag är med och tävlar om dessa ursnygga hörlurarna hos Pouline!



Fotboll, Chaufför och lite sömn.

Igår for jag till Emil, vi kikade på fotboll, Emil, Jag, Hägge och LillTobbe. Portugal - Sverige som de flesta troligtvis redan vet slutade 0-0. Efter matchen skjutsade Hägge ner Emil på olearys och vi andra for en raggarrunda runt stan. En stund senare ringde mamma och ville att jag skulle komma, de vill hem. Så vi kom hem runt 2, somnade väl kanske 4 och steg upp kl 9.30 egentligen motsvarande 8.30. Vi for till stan, där vi först hälsade på Måns, han fyllde 2 år igår, så vi fick tårta och han fick shorts och t-shirt som han kan ha då han far utomlands.  Lite senare for vi hem, eller ja, jag for hem och mamma och Jonna hälsade på hos mej. Victor fick en pyjamas och Leo som fyller år på torsdag fick som Måns, shorts och t-shirt. En kokt korv och lite bloggläsande senare sitter jag här nu med skolböcker framför mej. Dags att börja plugga lite!



Puss /m

Fredag, Lördag.

Igår blev det onyktert för alla utom mej. Det var skönt att inte slösa pengar faktiskt, jag var ju inte festsugen heller så, men hade väl kanske kunnat haft lite roligare. Efter skolan for vi till Brunflo där vi blev bjudna på goda hamburgare, sedan började de andra dricka. Vi lyssnade på musik, kikade på tv och lirade lite kort. Vid 22.30 for jag hemåt. Tidir jag kväll, innan tolv faktiskt, riktigt skönt. Idag har jag varit på stan med mamma och hennes kompisar. De var på sminkkurs på makeup store, och det blev även lite shopping. Vi hann också med en sväng på Captain Cook, jag fick en cola eftersom jag är dagens och kvällens chaufför. När vi suttit där en stund och alla druckit upp gick vi (vissa gick, jag fick köra) till Linda, där vi käkade lunch, pratade och fixade hår. Efter det skulle mamma + alla bowla, så jag skjutsade dit dem och sedan for jag hem. Så nu har jag den stora volvon, jag känner mej vääääldigt liten i den!

Nu väntar plugget, men det får vänta ytterligare lite eftersom det är hockey!


Puss /m

Sluta starta om servern då vi ska joooooooobba.

Nu sitter jag på skolan och är smått irriterad. Zonline fungerar inte och vi behöver verkligen det som endast ligger inne där, annars kan vi inte tillverka våra beställningar. Aaaah! Nu ska jag kika om det vill fungera.

Puss /m

natti.

Jag ville bara säga god natt..

None
Jag önskar att jag aldrig träffat dej.

YES!

Ååååååh, jag blir så lycklig! Tyget räääääcker!  Jag kommer förmodligen att älska min studentklänning! Inga bilder ännu pga att jag inte orkar. Om inte annat får ni se den på studenten, jag lovar att uppdatera bloggen  då.. Skämtosido. Back to work, and make it work!

Puss /m

studenteeeeen

Idag har jag konstuerat min studentklänning och tänkte alldeles snart börja sy den! Det ska bli riktigt roligt, fast lite läskigt dock då jag inte har allt för mycket tyg.. men det ska gå! Make it work. Efter skolan var jag och tränade på Vib, hade bokat ett styrkepass och det var skönt!

Dags att börja på klänningen, jag kanske lägger upp en bild senare!


Puss /m

2009-03-26

God morgon!
Jag ska snart på skolan, för ännu en dag med textil. Idag hade jag tänkt börja mönsterkonstruera min studentklänning. Får se hur det går. Efter skolan är det träning, skönt. Dags att borsta tänderna och säga hejdå till småbröderna.


Puss /m

2009-03-25

Ojojoj, vilken lång dag det varit idag! Det började dock inte så bra då inte vår vanliga textillärare var på plats, och hon var den enda som riktigt visste vad jag skulle göra med kundplagget. Som tur var löste jag det på ett bra sätt. Det gick riktigt bra till slut. Dessutom är det ett riktigt roligt tyg att sy i, jag har rosa metallic, Carro har också det rosa, medan de andra i klassen har andra färger. Sedan började jag rita ut ett grundmönster (klänning) till Charlott. På lunr det en lunchen var det en lunchkonsert. Gymnasiesärs Konsär. De är alltid lika bra, jag älskar verkligen deras konserter! Det är så mycket glädje på scenen och de sprider den glädjen till publiken!
Efter skolan skulle vi till Jessica och mumsa våfflor som sagt. Vilket resulterar i ont i magen, men det är ju bara våffeldagen en gång om året, så det får man tåla! Lite senare var det en av Jessicas klasskompisar som skulle ha redovisning av sitt projektarbete, en imitationsteater. Den var riktigt  rolig! Och nu är jag alltså hemma. Äntligen hemma. Nu blir det hockey fram till Grey's Anatomy, sedan ska jag sova!


Utsikt från balkongen.



Puss /m.


Jag saknar, saknar, saknar.

2009-03-24

Som sagt så blev våra chips misslyckade. Vi lät dem inte torka tillräckligt så de blev alldeles sega och på vissa ställen brända. Trots det gick dem att äta!

Blev tyvärr ingen efterbild, men här är innan i alla fall.


Btw, Emelie och Amanda skulle också käka våfflor!


Puss /m


Älskar att träna.

Det blev träning, misslyckade chips, how i met your mother, och sedan en skön promenad. Nu sitter jag hemma och ska plugga lite (i pauserna på den rätte för rosing..) Imorgon är det våffeldagen, det blir våfflor med Jessica och Emma. Mysigt värre!

En funkar, sen blä.

Jag kanske inte nämde att jag träffade min älskade Moa en stund idag, väldigt länge sen och det kändes riktigt bra. Moa är bäst!

Puss /m


Jag bara saknar.

Chips

Slutpluggat, dags att dra till Jessica för en kväll fylld med olika saker. Ett exempel är tillverkning av potatis- och morotschips.

Puss /m

2009-03-24

Idag det varit en kort dag i plugget. Svenskan från morgonen förberedde vi oss inför nationella provet nästa vecka, det gick väl sisådär, av någon anledning somnar jag alltid på den lektionen. Jag tror det har med luften att göra.. Sedan var det Naturkunskap, med hopp om provresultat, men det fick vi inte veta. Vi började med ett nytt område, det sista. Det innebär att vi inte ska ha några prov, bara inlämningar. Det känns skönt! Jag ska faktiskt göra lite på första inlämningsuppgiften idag hade jag tänkt. Sista lektionen på tisdagar är mentorstid, där gör vi inte så mycket. Däremot fick jag två omdömen i SvenskaB och ReligionskunskapA,  det ser ganska ljust ut måste jag säga. Dags att plugga lite.

None
I miss You.


Puss /m

Dags att lägga huvudet på kudden.

Nu är det dags för mej att sova, dagen har varit väldigt dålig och det känns inte bra. Det blir väl kanske inte så mycket sömn, men om jag lägger mej nu, blir det i alla fall lite mer. God Natt.

Puss /m


Jag orkar inte mer, sluta.

Yes!

JAAAAAAAAA! Fröööööölunda!

Ingenting

Jag känner inte för att ge någon kommentar från dagen. Jag kan bara säga, det går inte bra. Men efter skolan for jag ner på stan, för att gå raka vägen till Jessica, hon makeade mej och sedan fotade hon mej ute i solen. Efter det tog vi oss ett kort träningspass på vib, eller kort och kort, så pass mycket man behöver! Nu är jag hemma, hejar på Frölunda och väntar på mitt favoritprogram, Project Runway!


Jag älskar verkligen powerplate.

Argumenterande tal?

Argumenterande tal. Vad stör jag mej på egentligen? Vad ska jag ta för ämne som jag verkligen kan prata om? Jag vet faktiskt inte, men det är nu jag ska försöka komma underfund med det. Så jag bloggar senare, så får vi se om jag kommit på något bra..

Jag i min studentmössa
Det är ju snart studenten..

God Natt.

Jag och Carro har nyss kikat på Beck och är nu redo att krypa ner i sängen, en tråkig skoldag väntar imorgon. Med träning efter det, så det blir nog en ganska bra dag ändå. Jag skulle fixa ett fint foto på mej själv idag för bästa Karolina ska fixa en bloggdesign åt mej. Tänkte ta något roligt foto ute, men eftersom det SNÖADE så blev det inget. Typiskt. Jag vill ha vår, med allt vad den innebär. Nej, nu börjar ögonen tåras och jag är riktigt trött, så god natt!

Puss /m



Jag hoppas fortfarande att du kommer tillbaka, det har gått så länge nu, men jag glömmer aldrig.

Gaaaalen

Åh, jag blir galen.. Jag försöker nämligen designa min studentklänning.. Nedre delen har blivit bra, men jag kan ju inte ha en studentkjol.. Damn! I alla fall så ska jag snart  hämta Carro vid tåget, vi ska ha en Beck-kväll! Ses senare!

Puss /m

16.07

Det går inget vidare med plugget faktiskt.. Har bara lite kvar men känner verkligen inte för att göra det. Hur ska man lyckas få sej själv att göra tråkiga saker?



None
Dessutom saknar jag.

Just do it

Blogg.se - SKAFFA EN GILLAKNAPP!

God Morgon

God Morgon!
Nu sitter jag här, har käkat frukost och ska precis till att göra färdigt historian. Det är inte roligt, speciellt inte när hela övriga familjen ska till Farfar. Jag får skylla mej själv ändå, eftersom jag kunde ha färdigställt detta arbete innan, men..

Dags att plugga.

Puss /m.

I miss you.

Jag är inte alls trött, men ska sova ändå hade jag tänkt. För här hemma blir det ju  ingen sovmorgon! Imorgon måste jag ta itu med historian och skriva klart den, eftersom den ska vara inne senast imorgon! Jaja, mer om det då.


Puss /m


Du finns i mina tankar och i mitt hjärta, du finns för alltid inom. Jag saknar dej alltid.



Bra, eller?

Det börjar inte bra detta.. Robinson som var mit favoritprogram verkar inte lika bra längre.. Men jag ska fortsätta kika, det kan ju bli bättre!

Nu fortsätter jag att kika. Sen American Pie 2, Kanonkul!

Puss /m

Vårsol och mys.

Nu sitter Jag, datorn och älskade spotify på balkongen och njuter av solen och det vackra vädret! Jag är lite smått besviken eftersom tyget jag budade på på tradera har tagits bort. Inte roligt, det var i alla fall jätteyg fint.  Får leta mej något annat till sommarens absolut bästa klänning. Vet ni en sak? Jag tar snart studenten, det var ju ett tag sen vi fick våra mössor, men jag tänkte att jag skulle visa en bild nu.

Jag i min studentmössa
Åh jag bara älskar den!


Puss /m

Vackert väder.

Jag älskar helg, att bara ligga och slappa, det är skönt. Men, då har man läxor hängades över sej.. Ska ta itu med historian snart. Men som tur är, jag kom ganska långt på det igår så nu har jag det roligaste kvar, nämligen mina egna åsikter.. Lite senare ska jag även gå ut med vovven, jättefint väder, så nu ska jag sätta mej på balkongen och sola lite!

Puss /m.


Jag kan fortfarande inte förstå, varför?

Studentklänning.

Dålig uppdatering pga mycket att göra! UF-mässan igår gick över förväntan! Vi sålde bra och det var riktigt roligt. Grattis Charlott, ni är bästa UF-företaget! Verkligen värdiga vinnare!

Nu kikar jag på tv och tar det lugnt. Vi har varit lediga idag, Carro har sovit hos mej så vi tog en rejäl sovmorgon imorse. Sedan åkte vi och lämnade tillbaka maskinerna, sedan skjutsade jag henne till tåget. Efter det så åkte jag hem och pluggade, det gick väldigt bra i jämförelse vad det brukar. Jag har även skissat lite på min studentklänning, men inte kommit fram till något bra, jag måste hitta ett tyg som passar till det jag redan har för det räcker inte riktigt.. Jag tänkte faktiskt visa en bild på det underbara tyget som jag fått av min kära Farmor. Tyget är benvitt med broderade guld blommor, väldigt gammalt, vilket jag älskar! Det är faktiskt över 50år gammalt.tyg till studentklänning
Kanske inte världens bästa bild, men det är ett underbart tyg.


Puss /m


Jag saknar, saknar, saknar.


skolan

Boda borg igår var kanonkul! 5 av 5 toasters!

Idag  har vi haft lite övningar och sånt. Nu är det dags att förbereda inför mässan imorgon!

EXERCISHUSET, CAMPUS TORSDAG KL. 13.00-19.00

Be there!
Ses i monter 69!


Puss /m

Kort

Idag blev en kort dag på skolan. Först presenterade vi våra företag för ett par finskar, sen hade vi prov i Nk, inga kommentarer! Efter det fick vi sluta, men företaget hade en del saker att ta itu med, så nu har vi köpt färg och lite annat roligt! Jag ser fram emot mässan, det kommer bli roligt! Jag och Emelie for hit och installerade vår skrivare på hennes dator, så nu är det mesta inför mässan färdigt. KOM TILL MONTER 69 PÅ TORSDAG! 

Kl. 18 blir det Boda Borg!
Nu: Lite plugg.

Puss /m.

Jeansjacka.


Jag lovade ju bilder, så här kommer några platta bilder på mitt senaste verk, jeansjackan!


Inte så bra bild, men helheten.


Närmare.


Jag lägger upp en bild med jeansjackan på någon annan dag.




Puss /m

..


Tänk att du alltid satt där i fönstret, kikade och vinkade.
Constance, jag saknar dej.
Bulevardi 5, ett alltid lika mysigt hem,
alltid med gott fika.
Jag kommer sakna det,
ingenting kommer vara sej likt i sommar.

Dålig dag, sjuk dag, sjukt irriterande dag.

Jag mår sjukt dåligt. Men imorgon måste jag ändå på skolan för vi har ett dumt prov. Känner mej helt opepp och det har inte varit väldens bästa dag idag heller. Idag har jag iallafall bestämt mej för att ta kort på allting jag syr och lägga upp på bloggen, för det kanske är intressant att se för någon som läser. Är det någon som är ett snille som skulle vilja göra mitt Nk-prov imorgon så tackar jag inte nej!

Jag lägger upp någon bild senare, kanske på min söta jeansjacka!

Puss /m

Det har varit helg.

Jag tänkte börja med att säga ursäkta för min inaktivitet under helgens lopp. Jag och Carro drog upp till Emil i fredags, sedan blev det Olearys med Lazee. Det var riktigt roligt, synd att han inte spelade så länge. Sedan blev det efterfest och ja, jag drack hela natten. Vi kom hem vid ca 10.30. Halvsov i soffan till 13 då Carro skulle till bussen. Efter hon gått låg jag bara och hade sjukt ont i magen. Därefter ringde Jessica och hon hämtade upp mej, vi hämtade upp Emma och for och handlade lite snacks. Melodifestivalenkväll! Vi somnade ganska snart då det stod klart vem som vann.

Imorse bakade vi scones och åt en mysfrukost. Det var väldigt vackert väder så vi bestämde oss för att åka skridskor på storsjön. Hur mysigt som helst!

Nu kollar jag på beck, hörs!

Puss /m


Snälla du, jag vet att du har det bra där du är, var du nu än är, men kom hem.

?

Utgång eller inte utgång? Dagens ilandsproblem!

snart arl

Arbetet har gått bra, men vi har fortfarande en del att göra, som vi inte kan göra förrän nästa vecka. Menmen, ARL om knappt en kvart eftersom Samhällen utgick idag. Utgång eller inte ikväll? Jag är iallafall ganska opepp, så det blir nog inte.

Puss /m

UF

Nu sitter vi och jobbar med UF, mässan är nästa vecka och vi har en del att fixa med. På onsdag börjar monterbygget! Det ska bli jätteroligt.
Back to work.


Puss /m


Frööööööölunda!

Ja, då har jag lyckats plugga lite, tack så mycket Elliot för din hjälp! Efter det så kikade jag på hockey, bästa Frölunda vann ju såklart! Och vidare till semi! Under hela matchen myste jag med min Victor. Och nu blir det godnatt!

Åh, jag blir galen, nu funkar det inte att lägga över bilderna från telefonen, så ingen bild på varken studentmössa, mej eller jeansjackan idag.

Puss /m


Jag bara saknar. Idag var låten på radion, jag ville bara gråta, jag älskar låten, men den påminner mej om den jobbiga stunden. Jag vill bara komma ihåg alla glada minnen, inte de jobbiga och svåra stunderna efter. Snälla, låt tiden spolas tillbaka, snälla du, kom hem.

Klar!!

Idag sydde jag klart min korta jeansjacka, tänkte fota senare då jag pluggat lite. Jag hann även med att prova toallen på min kund, den var lite stor men med lite justeringar så kommer den sitta som en smäck! Dags att plugga lite nu medan Leo kollar på bolibompa, det är då som tiden finns!

Puss /m

Godnatt

Nu är det slut på Grey's, det är så spännande! Det är många av mina vänner som frågar varför jag inte laddar hem serien när det kommer nya program så jag kan se dem innan de sänds på tv. Men jag gillar att längta till onsdagkvällar kl 21, det är så mysigt att veta att mitt i veckan lättas upp av något så underbart! Under pausen hann jag även med att fila naglarna, de hade blivit väldigt långa nu. Dessutom hann jag sy med overlocken i sidsömmarna så att jag kan fortsätta på skolan imorgon.
Snarkande Ronja gör mej påmind om att jag borde besöka sängen nu, en lång skoldag imorgon.

Så god natt vänner.

Puss /m

Grey's

Idag har varit en händelserik dag, vi fick nämligen studentmössorna!  Otroligt roligt, min satt perfekt! Efter en skoldag med textil for jag och Jessica ut på flygplatsen för att hämta en bil, så idag har jag kört en oneFM-bil, haha. Sedan makeade Jessica mej för en liten photosession. Bild kanske kommer senare, när Jessica fixat dem. När några foton tagits skyndade jag mej hem, min storebror är här och hälsar på innan han flyttar till Eskilstuna på lördag. Så vi åt pizza, mums! Om ca 45 minuter börjar min favoritserie Grey's Anatomy, jag älskar den trots att den spårat lite nu på sista tiden. Jag rekomenderar den starkt!


Puss /m


Jag vet vad jag vill.

skolan

Nu är jag på skolan, vi har druckit varm oboy i fiket nyss. Snart blir det tillbaka till sysalen och fortsätta på min lilla jeansjacka! Kanske kan lägga upp en bild sen, senare idag, eller imorgon!

Puss /m.

God Natt

När jag har så mycket plugg som jag har nu så blir det oftast ingenting gjort, jag bara oroar mej över allting istället. Så ikväll blir det en tidig kväll istället för att tro att jag ska kanske komma i stämning och vilja plugga. Icke. Imorgon blir det fotografering med Jessica, så roligt!

God natt mina vänner och tack för stödet ikväll.

Puss /m.


Du kanske tyckte att du inte gjorde något fel, men i min bok hade du inte ett enda rätt till slut.

Katagorisera bloggen?

Tänk att jag ville, senast idag, bli en stor bloggare. Men allvarligt med så få läsare varje dag skulle det aldrig fungera. Jag kanske måste börja skriva om mer intressanta saker. Vad vill ni höra? Jag kanske borde katagorisera min blogg, det finns modebloggar, sportbloggar, sexbloggar.. Vad borde just jag skriva om? (istället för alla dessa deppiga inlägg som varit de senaste åren..) Vore ganska roligt om jag fick iallafall 2 kommentarer..

Puss /m

ååh

Jag är nog världens sämsta att plugga.. Jag har skrivit en mening på inledningen på ja, två timmar.. Damn, jag har massor att göra ju.

nu: mys med lillknodden!

Lillknodden är hemma.

Igår blev en så lång dag att jag inte orkade knäppa igång datorn när jag kom hem! Eftersom vi hade hemuppgift i religion så började min dag 9.55 med Svenska C, vi ska debattera nästa gång, det känns dock inte roligt eftersom jag måste argumentera mot något jag egentligen är för. Men det är ju bara på skoj, så det ska väl gå bra. Sedan valde vi, Jag, Carro och Karolina, att hoppa historian och jobba hemma (det håller jag på med nu, samtidigt) för att istället gå på stan. Efter stadsvandringen gick jag och köpte blöjor nr1 till lillknodd, för att sedan åka på BB och hälsa på. Någon timme senare gick jag mot staden igen, denna gång för att träffa Ida. Vi skulle hämta paket! När vi fått paketen for vi upp till Ida och öppnade, sjukt nice! Vi satt och myste på balkongen med varm oboy.

Idag var en kort skoldag, Svenska, Naturkunskap och Mentorstid. Jag, Carro och Elliot gjorde sällskap på stan, gick på lite affärer och provade hudkrämer m.m. Sedan käkade Elliot en liten burgare och Carro gick till tåget, så jag och Elliot satt kvar och pratade. Nu har jag kommit hem, ätit lite och myst med Lillknodd. Han fick komma hem idag! Nu har även Lillebror Leo kommit hem, han blev helt plötsligt så stor!

Back to plugg!


Puss /m

Spotify

TACK ÄLSKLINGSKAROLINA FÖR TIPSET. NU HAR JAG SPOTIFY! YES!

Lillknodden

7 Mars 2009 föddes lillknodden, min tredje bror. Han är så gosig och söt. Han luktar gott och är skrynklig. Han har smilegropar när han gör grimaser. Han är extremt söt.
Min Lillknodd.

..



Is me

There's a girl in my mirror
I wonder who she is
Sometimes I think I know her
Sometimes I really wish I did

There's a story in her eyes
Lullabies and goodbyes
When she's looking back at me
I can tell her heart is broken, easily

'Cause the girl in my mirror is cryin' tonight
And there's nothing I can tell her to make her feel alright
Oh, the girl in my mirror is cryin' 'cause of you
And I wish there was something
Something I could do


Bäbisbror!

JAG HAR FÅTT EN LILLEBROR TILL!

Äntligen!

Hej

Igår blev en lugn kväll, jag och R har blivit väldigt goda vänner nu på sista tiden. BRA! Igårkväll började jag också att läsa en bok, ska recensera den på skolan vid senare tilfälle.

Idag har vi varit ute och lekt i snön, dessutom har jag läst lite mer och vid 14.30 bär det iväg hem. Jag och Leo ska först hem, gå ut med hunden och sen fara till Malte. Papi och Sara är nämligen på BB! Snart har jag ett till syskon! Mitt fjärde syskon, det ska bli så roligt!

Nu ska jag läsa lite till och packa ihop mina grejor.

Puss /m.

Jag saknar dej.


..

Jag vet att jag är taskig och egoistisk. JAG VET.
Jag vet att jag har svårt att visa att jag bryr mej.
Men jag gör det, OK?

trött

Igår var en underlig kväll. Blev ett antal besök på Johanssons och några väldigt roliga skrattstunder i bilen. Dessutom agerade jag frisör. En salig blandning alltså.

Idag har varit ännu en seg dag, jag har sovit väldigt lite eftersom min lillebror låg alldeles intill mej, sedan runt 6 vaknade han och sa "Syyyyyyyyjjan!" och petade lite på mej och drog i mit hår. Underbara lillebror! Menmen, snart ska jag hjälpa till med maten och sedan kommer Momma hit för att äta.

Dags att fixa pärorna!

Puss /m

Lalala

Igår var jag med Carro, hon kom i tisdagskväll, vi slappade och kika på tv. Dessutom tog vi masa promenader! Idag for vi till bräcke, Jag, Leo och Carro. Jag och Leo for vidare till Grönviken för lite "sportlovsfirande".. Så nu sitter jag här, full av nostalgikänslor efter ett antal sidor ur gamla dagböcker.. Blir en sväng till Bräcke sedan. Ska träffa min IDA!
Jag skriver kanske mera sen!


Puss /m

Du förstår inte, och jag kan tala om att det var precis så jag kände, och faktiskt fortfarande känner.

...

Och snart kommer Carro!
Det tog ett tag att få hit henne, men nu!
Kollar på pledge this.. Ganska dålig.. Men ska snart hämta Carro!


Puss /m

Martina

tycker att Carro kan komma in till stan och vara social, Martina har nämligen tråkigt!

Haha

Haha okej, det där var en väldigt knasig film. Och väldigt givande, jag är absolut inte homosexuell, helgaranterat nu alltså. Ni fick två "citat" under filmens gång, ungefär de två gånger jag skrattade.. Jag är inte ett så stort fan av svenska filmer, bortsett från beck och irene huss. Ändrade planer nu btw, papi hämtar bror så tänkte jag gå ut en sväng när de kommer hem och leka.

Puss /m

..

-Men vad har du på dej?
-Vadå tycker du inte om det?
-Ett snöre i stjärten, stackare..

HAHAHAHAHAH

...

-Vilken underbar färg..
-Var?
-På ollonet, purpur..


HAHAHAHA

film

Ännu en slapp dag med film.  Jag har även hunnit med att käka, bacon och mackor. Dessutom har jag varit ut med hunden i solskenet! Mysigt.

Just nu kollar jag på en väldigt knasig film, kanske recenserar den sen.


Puss /m


Kom tillbaka, snälla?

..

Jag blir så arg på mej själv.
Jag blir så arg, när jag tänker.
Varför kan jag inte bara sluta?
Jag blir så arg på mej själv.

Sista Sportlovet

Vilken grym dag jag har haft! Skämt och sido. Jag har suttit och kikat på film hela dagen, förutom då jag tog boben och hämtade min älskling. Imorgon har jag tänkt att börja min träning igen efter sjukvilan. Dock fortfarande snorig men det är iallafall bra i halsen, efter 3 veckor. Nu blir det kanske lite mer tv.

Just det! Jag kom på att detta är mitt sista sportlov, så jag ska njuta riktigt mycket. Sova länge och bara vara, träffa polare och bara vara igen.


Puss /m.


Jag saknar dej, jag vill att du kommer tillbaka.

ingenting

Hello babes!
Det var ett tag sen nu.. Jag har haft väldigt mycket i skolan så jag har inte orkat blogga. I fredags hade jag, Carro och Karolina tjejkväll! KANONKUL. Vi sjöng singstar och käkade. Jättemysig kväll. Synd att Äm blev sjuk. I fredags var ju även dagen då vi fick lov. Sista sportlovet..
Igår var jag trött, så jag tog det lugnt, pluggade lite. Senare for jag till Emil, han skulle festa med några kompisar så vi for till dem och satt där och lirade lite ps3.
Idag har jag ägnat dagen åt plugg och självklart lite tv och dator. Senare blir det herre på täppan och beck.

Onsdagen var en dag att minnas! Det var nämligen 100-dagars! Nästan hela klassen var samlad, det var riktigt skoj! vi började med att vara hos Äm, käkade och fixade oss innan förfesten hos Madde. Där lirade vi quarters och kungen och hade mysigt! Sedan blev det huset med massa dans, en del irritation och en väldigt rolig kväll!
Jag somnade 7.30 och klev sedan upp 9 för att ta mej till skolan. Jag och Carro var de två tappraste krigarna! Klockan 13 blev det teater "gökboet" helt ok!

Nu är det mat!

Puss /m